miercuri, 16 februarie 2011

De ce nu cred că preluarea Zapp a fost benefică pentru utilizatorul final

Sunt abonat Zapp încă din 2005, moment in care am optat pentru ei pentru că erau singurii care ofereau o soluție de conectare la internet la nivel național, în caz că aveam nevoie la sat sau la munte. Sigur, nici tarifele de voce nu erau de aruncat, ultima ofertă primită de mine fiind 250 de minute naționale la 10€ și nelimitat în rețea, cu 1€.
Însă din 2009 s-a întâmplat ceva ciudat, ceva ce a bucurat pe mulți care sperau în scăderi de tarife și într-o concurență mai puternică: Zapp a fost preluat de Cosmote. A adus acest lucru o înbunătățire a serviciilor? Păi ha să vedem:
-Magazinele Zapp au fost închise rând pe rând. Clienții, chiar și firme, erau trimiși la Germanos pentru suport, care Germanos este o mare VARZĂ, nu au terminale de schimb și nici nu prea au habar cu ce se mănâncă un client business.
-Cosmote crește tariful la cartelă.
-Cosmote lansează internet mobil pe infrastructura Zapp la tarif mai mare ca Zapp
-Vodafone scumpește internetul mobil cu 10%
-Orange/Vodafone retrag bonusurile la încărcare, per ansamblu câștigai cam 10% din aceste bonusuri.

Eu unul am renunțat la ei pentru că nu mai puteau oferi suport decent, iar calitatea rețelei se degradase simțitor, acasă nu mai puteam fi apelat, de multe ori.

Așadar, avem servicii mai proaste și mai scumpe ca înainte. Și normal, Zapp avea 30% din modemurile de internet (cam 100,000, în timp ce Orange și Vodafone aveau împreună cam 200,000.)
Așadar, oameni buni, vă invit să vă bucurați de toate preluările, Vodafone, Romtelecom, Petrom și altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu